Szövegírás

A szövegírás a tartalommarketing alapja. A manipulatív linképítés szankcionálása óta a legfőbb vevőszerző eszközzé lépett elő, amely a keresőoptimalizálással remekül egészítik ki egymást. A minőségi tartalmak létrehozása egy olyan közvetett reklámeszközt adott a vállalkozások kezébe, amely segítségével hatékonyan vehetik fel a versenyt az organikus keresésekből érkező látogatókért.

A szövegírás bizonyos mértékig megkerülhetetlen tényező a honlapok felépítésekor, viszont a mai napig csak kevesen fedezték fel a valódi lehetőségeit. A szövegírás kiváló és garantált módja a látogatottság növelésének; természetesen csak igényesen végezve…

Szövegírás árak

A szövegírás árak között jelentős különbségek lehetnek. Ezt elsősorban a tematika határozza meg. Cégünk rendszerint 0,6-0,9 Ft/karakter díjszabás mellett vállalja szövegek készítését, de nagyobb mértékű megbízás esetén rendszerint 0,5 Ft/karakteres árat kínálunk.

Ezek az árak a tartalomfejlesztésre, szakmai írásokra, bejegyzések és termékleírások készítésére vonatkoznak.

Mindezek mellett végezzük különböző marketing és sales anyagok megírását. Ezek rendszerint valamely szakmai elven alapulnak és elsődlegesen az eladást célozzák. Az ilyen szövegírás megfizettetése természetesen nem karakteralapú díjazásban történik, hanem egyedi árajánlat szerint. Egy ilyen sales anyag elkészítése általában 5-10 ezer forintba kerül.

Szövegírás ajánlataink

Szinte minden vállalkozás publikálhat olyan írásokat a honlapján, amelyek releváns és érdeklődő látogatókat eredményeznek. Ha hasznos írásokat teszünk közzé, nem csak a látogatottságot növeljük általa, hanem bizalmat és márkanevet építünk, valamint megrendelőket és vásárlókat szerzünk az Ön számára.

Akár heti két írás elegendő lehet ahhoz, hogy a vállalkozása növekvő látogatottságra és bővülő ügyfélkörre tegyen szert. Ha nem szeretne saját maga foglalkozni a szövegírás nyűgével, bízza ránk a feladatot!

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Cikk minősítése
Minősítő
Petrás Andor
Időpont
Megjegyzés
(PR)
Értékelés
5