Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás az internetes keresőkből – esetünkben a Google-ból – érkező látogatók számának növelését célozza. A keresőoptimalizálás segítségével potenciális ügyfeleket és vásárlókat érhetünk el, akik az ügyfélkörünk jelentős bővülését eredményezhetik.

A keresőoptimalizálás valódi erőssége abban rejlik, hogy célzott reklámeszköznek minősül; ebből a forrásból nagyrészt olyan látogatók érkeznek, akik célzottan érdeklődnek a termékünk vagy a szolgáltatásunk iránt, tehát a meddő látogatók aránya rendkívül alacsony.

Ráadásul bátran kijelenthető, hogy a keresőoptimalizálás az egyik legolcsóbb reklámeszköz!

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás árak rendkívül változóak lehetnek a feladat összetettségétől, illetve az aloldalak számától és milyenségétől függően.

A legtöbb munkánk 30 és 100 ezer forint közötti összegre tehető. A céges honlapok és a kisebb webáruházak keresőoptimalizálását a legtöbb esetben 45 ezer forintért végezzük.

Miért éri meg a keresőoptimalizálásra áldozni?

Ahogy néhány sorral feljebb írtuk, a keresőoptimalizálás a leghatékonyabb és legolcsóbb reklámeszközök egyike. Megtérülése szinte garantált, amennyiben a kínált szolgáltatás vagy a termék eladhatónak minősül.

Ellenben el kell mondani, hogy önmagában a keresőoptimalizálás nem csodaszer; elsősorban azok a honlapok optimalizálhatók sikeresen, amelyek jelentős felhasználói élményt kínálnak, valamint értéket képviselnek akár marketing, akár technikai értelemben. Nem ördöngösség, munkával bármi elérhetővé válik.

Mindezek azt is jelentik, hogy amennyiben hatékony keresőoptimalizálást és több vásárlóképes látogatót szeretnénk, akkor értéket kell létrehoznunk a honlapunkon. A legtöbb esetben ez hasznos és minőségi tartalmakat jelent, de a lehetőségek igen szélesek.

A keresőoptimalizálás nem különíthető el a hasznos tartalmaktól. Minél több releváns írást jelenítünk meg a honlapunkon, annál több látogató érkezik a szövegekben található kifejezésekre keresve. Optimális esetben a minőségi tartalom minőségi keresőoptimalizálással párosul.

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Cikk minősítése
Minősítő
Petrás Andor
Időpont
Megjegyzés
(PR)
Értékelés
5