Honlapkészítés

Honlapkészítés szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik jelen szeretnének lenni a világhálón vagy egyszerűen csak elégedetlenek honlapjuk jelenlegi eredményességével. A honlapkészítés során nem csak a forráskód és a webdesign elkészítésére törekszünk, hanem a látogatószerzést és a hatékonyságot is szem előtt tartjuk.

A honlapkészítés komplex feladat, amelyben figyelembe kell vennünk a konkurencia nagyságát és a lehetőségeinket. Meg kell találni azokat a pontokat, amelyekben a versenytársak fölé nőhetünk és ezeket ki kell használnunk. Ezen okból kifolyólag gyakran ismételjük; a honlapkészítés önmagában nem választható el a keresőoptimalizálástól, a konverziónöveléstől, a webergonómiától és a tartalomfejlesztéstől sem.

A honlapkészítés a gyakorlatban

A honlapkészítés folyamatában minden esetben a megrendelő igénye és javaslata jelenti az alapot, de amennyiben ez nem egyezik az ügyfél valódi érdekével, kertelés nélkül figyelmeztetjük erre.

Minden esetben felépítünk egy stratégiát és egy „cselekvési tervet”. Ha szükséges, már a munka megkezdése előtt konkurenciaelemzést végzünk, egyeztetünk a célokról és azok elérése érdekében meghatározzuk, milyen feladatokat végzünk el a következő időszakban.

A honlapkészítés a legtöbb esetben belső keresőoptimalizálással párosul, rendszerint alkalmazzuk a konverziónövelés eszközeit is, illetve sok esetben tartalomfejlesztési stratégiát határozunk meg. Mindezeknek köszönhetően a honlap hatékony vevőszerző reklámeszközzé válik.

Honlapkészítés árak

Igyekszünk minden igényt kielégíteni, ezért vállaljuk a legegyszerűbb bemutatkozó honlapok és a komoly webfejlesztést tartalmazó honlapok elkészítését is.

Tudatában vagyunk annak, hogy számos kisvállalkozás csupán néhány 10 ezret tud vagy akar az online megjelenésre áldozni. Számukra WordPress tartalomkezelő rendszerrel készült honlapokat ajánlunk, amelyeket egyedi grafikai megjelenéssel készítünk.

Amennyiben professzionális megoldásokra van szükség – legyen szó komolyabb webfejlesztésről, applikációkról, webáruházakról –, az esetben programozó csapatunk készséggel áll a megrendelő szolgálatára.

Az egyedi fejlesztéseket alapuló honlapok árai általában 150 ezer forintnál kezdődnek, a pontos árat minden esetben a feladat határozza meg.

Kérjen ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Cikk minősítése
Minősítő
Petrás Andor
Időpont
Megjegyzés
(PR)
Értékelés
5